ODLUKOM HAGGA IMAMO PRAVO NA 43.5 MILJARDI EURA

3124 Pogleda Komentiraj
Portal

Što bi naplata ratne odštete od Srbije značila za hrvatsku budućnost?

Nedavno je spomenuto da je vanjski dug RH 47,2 milijarde eura i uzmemo li u obzir da je ukupni zbroj ratne štete oko 43,5 milijarde eura, nije teško zaključiti da bi se od Hrvatske stvorila zemlja budućnosti i blagostanja za hrvatsku djecu i hrvatski narod za što su se branitelji  borili i ginuli. Mirovine hrvatskih stradalnika više ne bi bile teret i trošak Državnog proračuna RH, već bi trošak za iste snosili oni zbog čije je agresije i došlo do stradavanja i umirovljenja djela hrvatskih građana koji su branili svoj dom .

Nažalost, Vlada šutnjom i medijskom blokadom sakriva tu činjenicu pred vlastitim narodom. Ne želi blokirati pregovore EU sa Srbijom dok se ne riješi pitanje ratne odštete, a misao o boljoj Hrvatskoj ostavlja samo kao san svakog poštenog hrvatskog građana. Koliko god se mi nadali boljim vremenima, našu Vladu brine jedino mišljenje i zadnja riječ koju imaju europski birokrati i „prijatelji“ Srbi koji im osiguravaju stabilnu vlast.

Narodu kojeg gazi i uništava vlastita Vlada, za boljitak i prosperitet naše djece i hrvatske opstojnosti ostaje samo jedinstvo i svijest iskazana u Domovinskom ratu, kako bi referendumom stali u obranu svojih nacionalnih interesa i rekli „NE“ ulasku Republika Srbije u EU, sve dok se ne dogovori isplata ratne odštete nastala agresijom od strane JNA i srpske vojske.”

Autori i potpisnici u ime HVR ČUVARI DOMOVINE:

Mario Maks Slaviček
Renato Šelj
Guido Hornik

 

Komentari

comments