Uredništvo portala: Nećemo se “vrtiti u krug” kako bi prenijeli neku vijest!

3490 Pogleda Komentiraj
prolozac portal

Poštovani posjetitelji našeg portala danas smo napokon online nakon dugih pet godina stanke. Prestankom rada Proložac portala 2010 godine pokušali smo putem drugih medija napravit nešto dobro za naše mjesto, ali jednostavno nismo bili zadovoljni sa tim. Surađivali smo sa vodećim medijskim kućama u Hrvatskoj, ali opet smo se vratili tamo gdje smo počeli prije pet godina a to je ovaj naš i vaš portal.
Zašto smo vratili staro ime, pitanje je koje su nam mnogi postavili tokom današnjeg dana?
Ime Prolozac Portal smo vratili iz razloga što je taj portal bio jedan od poznatijih prije pet godina. Proložac portal je kako smo spomenuli surađivao sa vrhunskim novinarima i kolumnistima, isti taj portal je 9.08.2010 godine doveo najpoznatija imena sa domaće glazbene scene u Proložac kao što možete vidjeti u video prilogu.

Sjećamo se da smo prvi imali informaciju od urednika i voditelja „Lijepom našom“ gospodina Branka Uvodića koji nas je zvao kako bi potvrdio javno snimanje emisije.
Veliki trud i rad, ćemo uložit u ovaj portal kako bi Vam što bolje i kvalitetnije prenijeli vijesti iz našeg mjesta, bilo to u pisanom, video ili audio formatu. Isto tako nećemo se “vrtit u krug” kako bi napisali ili snimili neku informaciju, želimo biti objektivni, točni i direktni jer tako najbolje možemo uspjeti u daljnjem radu.

Uredništvo Prolozac Portala

 

Komentari

comments